Eenheidsheling

Waar alles in liefde samen komt….

Boek Eenheidsheling – Ontwaken in Heelheid

voorkant-ontwaken-in-heelheid

Dit boek vertelt over Eenheidsheling, de resultaten die ermee bereikt zijn en bevat ervaringsverhalen van mensen. De praktijkgids laat je zien hoe eenvoudig het is om Eenheidsheling zelf te ondergaan en toe te passen.

Eenheidsheling moedigt je aan je zo te ontwikkelen dat je je diepste wezen van ware liefde steeds meer gaat ervaren. Het ruimt beperkende mentale, emotionele en spirituele patronen op en dat wat je los mag laten aan oude ervaringen. Het nodigt je uit zelf jouw ontwikkeling ter hand te nemen en te onderzoeken wat waarheid is. Leidend in dit proces is jouw ziel. Zij bepaalt wat er geheeld mag worden en het tempo waarin.

Dit boek laat zien dat er vanuit de geestelijke wereld hulp geboden wordt om te ontwaken uit het idee van afgescheidenheid en te leven in eenheid en liefde.

Eenheidsheling is eenvoudig te leren: ‘Zijn’ in plaats van ‘doen’. Iedereen kan het geven en het is voor iedereen bedoeld. Eenheidsheling werkt met Eenheidsenergie, die afkomstig is van de heelheid.

Dit boek vertelt over Eenheidsheling, de resultaten die ermee bereikt zijn, over zaken als de persoonlijkheid, identificaties, het ontwakingsproces en over ontwaken zelf. Ervaringsverhalen laten zien wat Eenheidsheling teweeg kan brengen.

De Praktijkgids in het boek bevat alle ´ins en outs´ over Eenheidsheling, inclusief zelf- en afstandshealing, zodat je er zelf direct mee aan de gang kunt gaan. Bovenal is dit boek een uitnodiging om jouw eigen waarheid te onderzoeken.

De auteurs, Annemarie Leebeek en Astrid Boersma hebben in 2008 opnieuw contact gemaakt met Eenheidsenergie. Door mee te gaan in hoe er mee te werken en welke resultaten ermee bereikt kunnen worden, is Eenheidsheling ontstaan. De afgelopen jaren hebben beiden periodes van leven in eenheid, ook wel ontwaakt leven of verlichting genoemd, ervaren. Dit boek is vanuit hun ervaringen geschreven.

 

Bestel het nu via deze link bij Bol.com